Πληρωμή & Αποστολή

Η Adventure Tactical δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ολοκληρώσει τη παραγγελία του με τους εξής τρόπους πληρωμής:

  • Αντικαταβολή

Παραλαβή μέσω εταιρείας courier: Εφόσον συμπληρώσεις σωστά τα στοιχεία σου και τη Διεύθυνση Παραλαβής, η εταιρεία courier με την οποία συνεργαζόμαστε (Γενική Ταχυδρομική ΑΕΕ) θα φροντίσει να παραλάβεις την παραγγελία σου το ταχύτερο δυνατό. Το κόστος αντικαταβολής είναι 4,20€ μεχρι τα 2 κιλα βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό εντός πόλης η χρέωση ανέρχεται σε 0,50 €, στους χερσαίους προορισμούς σε 0,70 € και στους νησιωτικούς προορισμούς σε 1,10 €. Θυμίζουμε πως τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 70 €.

———————————————————————————————

Τρόποι Αποστολής

Η Adventure Tactical αποστέλλει στην Ελλάδα, χωρίς κανέναν περιορισμό. Συνεργαζόμαστε με τη Γενική Ταχυδρομική. Οι παραγγελίες αποστέλλονται αφού έχει τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα της πληρωμής. 

Αν ζητηθεί παράδοση σε απομακρυσμένη περιοχή / τοποθεσία, οι χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας ενδέχεται να διαφέρουν. Είναι πολύ σημαντικό , τα στοιχεία που θα υποβάλλετε στην παραγγελία σας, να είναι αληθή ώστε να μπορέσει να εκτελεστεί η παραγγελία αλλά και να μπορείτε να ελέγχετε την πορεία της, καθώς και για να έχουμε τη δυνατότητα να σας ειδοποιήσουμε για οποιοδήποτε λεπτομέρεια χρειαστεί.

Όλες οι παραγγελίες υποβάλλονται σε επεξεργασία από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή. Οι παραγγελίες που θα λαμβάνονται εκτός των παραπάνω ημερών θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα με σειρά προτεραιότητας.

Δεν μπορούν να προστεθούν προϊόντα εφόσον η παραγγελία σας έχει επιβεβαιωθεί. Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται μόλις ολοκληρώσετε το στάδιο της πληρωμής και σας αποσταλεί η επιβεβαίωση από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αν θελήσετε να προσθέσετε επιπλέον προϊόντα, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εκ νέου παραγγελία.

Κάθε παραγγελία αποστέλλετε σε μια και μόνο διεύθυνση. Αν θέλετε να στείλετε σε πολλαπλές διευθύνσεις, θα πρέπει να τοποθετήσετε ξεχωριστή παραγγελία για κάθε προορισμό.