Πολιτική Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

Μπορείτε να επιστρέψετε την αγορά σας από το Adventure Tactical εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν η περίοδος των 14 ημερών λήξει, ή το προϊόν που αγοράστηκε έχει υποστεί ζημιά, έχει φθαρεί ή χρωματιστεί, η εταιρία δεν θα δεχτεί την επιστροφή του και δεν μπορεί να προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων (refund) ή αντικατάσταση του προϊόντος. Οι επιστροφές των προϊόντων θα γίνονται δεκτές μόνο εάν ο πελάτης έχει συμπληρώσει την Φόρμα Επιστροφής (βρείτε την εδώ) πριν προχωρήσει σε επιστροφή ολόκληρης ή μέρους της παραγγελίας του. Αν αποσταλεί χωρίς να συμπληρωθεί η Φόρμα Επιστροφής, τότε η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί το δέμα. Επιπλέον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες , καθώς και όταν συμπληρωθεί η κάρτα επιστροφής, η οποία συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή σας. Έπειτα από την συμπλήρωση της Φόρμας Επιστροφής, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις διαδικασίες 

Στην περίπτωση που επιστραφεί τμήμα της παραγγελίας, ισχύει κανονικά η πολιτική επιστροφών. Τα έξοδα σε περίπτωση μη ελλατωματικών προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η Adventure Tactical προσφέρει εγγύηση 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς, που αφορά τα ελαττωματικά προϊόντα όχι προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά από παράλογη χρήση. Μετά το πέρας των 6 μηνών, η εγγύηση δεν θα ισχύει .
Εάν η παραγγελία σας επιστραφεί σε εμάς και ακολουθεί τις οδηγίες πολιτικής επιστροφής, θα καταβληθεί πλήρη επιστροφή χρημάτων της παραγγελίας. Η επιστροφή, τα τελωνεία και τα έξοδα αποστολής θα είναι ευθύνη των αγοραστών.
Εάν έχετε λάβει ένα λανθασμένο, φθαρμένο ή εργοστασιακά ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, το ποσό που θα πιστώνεται, θα αντιστοιχεί στο ποσό όπου πραγματοποιήθηκε η αγορά καθώς και τυχόν ισχύοντες φόρους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ:
Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν που αγοράσατε χωρίς ελαττώματα ή φθορά, προκειμένου να αγοράσετε άλλο προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (www.adventure-tactical.gr), θα μπορούσατε να στείλετε το προϊόν, με δικά σας έξοδα αποστολής. Το προϊόν θα ελεγχθεί από το τμήμα Ποιότητας και θα επιβεβαιωθεί ότι συμβαδίζει με την πολιτική επιστροφών μας. Αυτή η διαδικασία μπορεί να καθυστερήσει λόγω φόρτου εργασίας. Έπειτα, θα λάβετε το ποσό της παραγγελίας σας σε μορφή πίστωσης (Credit) στον προσωπικό σας λογαριασμό, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή εντός 3 μηνών.
Η Adventure Tactical προσφέρει εγγύηση 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς, που αφορά τα ελαττωματικά προϊόντα όχι προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά από παράλογη χρήση. Μετά το πέρας των 6 μηνών, η εγγύηση δεν θα ισχύει .

Ώρες εργασίας (Τυπική ώρα Ανατολικής Ευρώπης GMT + 2)
Δευτέρα-Παρασκευή | 09:00 π.μ. – 16:30 μ.μ. – Εκτός των αργιών